25 augusti 2019
17:00

Bäckseda IF svart

Referat: Lekeryd-Svarttorps SK - Bäckseda IF svart

Bäckseda IF visade upp fin moral när laget vände och vann ganska övertygande med 8-3 mot Lekeryd-Svarttorps SK. Detta trots ett tidigt 2-0-underläge. Hemmalaget dundrade in två långskott och satte press på BIF som skapade mycket chanser, men inte lyckades punktera nollan. Men känslan från sidan var att Bäckseda skulle ordna detta i det långa loppet så vi var inte särskilt oroliga. BIF kunde också reducera innan första perioden var slut. I andra spelade de svarta ut det blåklädda hemmalaget och gjorde tre fina mål och matchen var vänd. I sista perioden gjorde Bäckseda tidigt 5-2 och kunde sen spela ut ordentligt och göra ytterligare fina mål som tillkom efter bra passningsspel och kombinationer. Lekeryd reducerade när vi bjussade på ett vackert självmål, men segern var ju aldrig hotad så det hela skrattades bara bort av våra spelare. Matchen slutade 8-3 till Bäckseda och alla ska ha beröm för fin kämpaanda och lagspel. Försvaret hade koll på det mesta under matchen och spelade sig fint ur de flesta situationer. Forsa BIF!